Werkwijze

Wanneer u een afspraak met ons wilt maken kunt u ons bellen op 0321-331633 of u kunt het intakeformulier invullen op onze website. In dit laatste geval zullen wij z.s.m. contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Wanneer u bij onze praktijk binnen komt, kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. U wordt opgehaald door uw behandelend fysiotherapeut.

Tijdens uw eerste bezoek wordt er door middel van een gesprek en een lichamelijk onderzoek een diagnose gesteld. In overleg met u wordt er een behandelplan opgesteld. Om uw behandeling zo goed mogelijk uit te kunnen voeren worden uw medische en administratieve gegevens geregistreerd in uw dossier.

De behandeling in onze praktijk kan bestaan uit fysiotherapeutische behandelingen, medische trainingen, adviezen en oefeningen voor thuis. De medische training is een belangrijk onderdeel van uw therapie en vindt plaats in onze ruime oefenzaal voorzien van moderne apparatuur. 

Gedurende de behandelperiode wordt regelmatig besproken of de therapie voldoet aan uw hulpvraag. Zo niet, dan wordt het behandelplan aangepast.

Naast de behandeling zal uw fysiotherapeut ook preventief advies en voorlichting geven. Dit om herhaling of verergering van uw klachten in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat neemt u mee

  • Een geldig legitimatiebewijs (ID, paspoort of rijbewijs).
  • Een verwijsbrief van de arts of specialist (indien u die gekregen heeft).
  • Eventueel een eigen (bad)handdoek wanneer u dit prettiger vindt.
  • Passende kleding en schoeisel wanneer de behandeling ook in de oefenzaal plaatsvindt.

Wij adviseren u vóór de behandeling na te gaan of u een aanvullende verzekering heeft die fysiotherapie vergoedt. Meer informatie en een overzicht van de vergoedingen vindt u ook op www.zorgwijzer.nl

Aan huis behandeling

Mocht het voor u niet mogelijk zijn om naar onze praktijk te komen, dan kunnen wij u aan huis behandelen. Wij adviseren u dit wel te overleggen met één van onze fysiotherapeuten. Voor een behandeling aan huis heeft u een verwijzing nodig waarop staat dat behandeling aan huis gewenst is.


 

Openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contact

Heeft u nog vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij mailen of bellen u z.s.m. terug.

Neem contact op