Sabine van Velde

0321-331633 (keuze 2) BIG-registratienummer: 19911480004

Sabine is sinds eind 2009 werkzaam bij Rijpert Fysiotherapie en voor de mensen die al langer in Biddinghuizen wonen wellicht geen onbekende. Sabine groeide zelf op in Biddinghuizen tot zij in 2005 naar Amsterdam verhuisde om haar Bacheloropleiding Algemeen Fysiotherapeut te volgen aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2009 rondde zij deze opleiding af en ging ze aan het werk als fysiotherapeute bij Hans.

Van 2011 tot 2014 volgde zij de Masteropleiding Orthopedische Manuele Therapie (OOMT) aan de Hogeschool van Utrecht waarna ze zich Manueel Therapeut mocht noemen. Hierbij richt ze zich op klachten aan de rug, nek en schouder. Naast deze Master heeft Sabine verschillende cursussen gevolgd zoals: Dry Needling en Medical Taping.

Ook wat betreft oefentherapie en training heeft Sabine zich in de afgelopen jaren verder verdiept en ontwikkeld. Denk hierbij aan Flywheel Training bij peesklachten, belastbaarheidstraining van de (lage) rug, krachttraining en revalidatietraining (bijvoorbeeld na een operatie of blessure).  

Buiten haar werk als fysiotherapeute sport ze zelf ook graag. Na van jongs af aan te hebben gevoetbald doet ze nu sinds 5 jaar aan Crossfit.


Aandachtsgebieden:

 

Terug naar overzicht